Юмор
| |
Slim_Shady_13 | Дата: Вторник, 31.07.2007, 19:11 | Сообщение # 1 |
Beyond Godlike
Статус: Offline
| Понятно, что тут писать?) Стишок: Нам не страшен паладин, Нас пятнадцать он один!
|
|
| |
BlackDragon | Дата: Вторник, 31.07.2007, 19:29 | Сообщение # 2 |
Mega-Kill
| Не сильно ((
Когда выбирать есть или голодать лутше выбрать - голодать Когда выбирать жить или смерть лутше -смерть Кодекс Самурая
|
|
| |
SmyT | Дата: Среда, 01.08.2007, 04:00 | Сообщение # 3 |
Dominating
| С старoдавные времена функциoнирoвал на территoрии вoеннoй кафедры МВТУ туалет. И висели в тoм туалете два oгнетушителя. Один вoзле вхoднoй двери, другoй прямo над унитазoм. Пришел oдин майoр, уселся пo крупнoму. Закoнчив свoи дела встает с унитаза и зацепляет плечем oгнетушитель висящий прямo над унитазoм. Огнетушитель падает и включается! Чтo делать беднoму майoру? Он oднoй рукoй держит брюки, а другoй пoдхватил oгнетушитель и направил струю в унитаз. И oрет благим матoм: "ПОМОГИТЕ-Е-Е-Е !!!!!". На крик прибегает пoлкoвник, видит сию ужастную картину, хватает сo стены втoрoй oгнетушитель, включает егo и направляет струю в унитаз.
|
|
| |
Slim_Shady_13 | Дата: Среда, 01.08.2007, 09:28 | Сообщение # 4 |
Beyond Godlike
|
|
|
| |
SmyT | Дата: Среда, 01.08.2007, 09:30 | Сообщение # 5 |
Dominating
| )))))))))
|
|
| |
Sim4er | Дата: Среда, 01.08.2007, 10:39 | Сообщение # 6 |
First blood
| В Бобруйск, жевотное – В Бердичів, тварино. Ужоснах! – Страхіттянах. Гламурненько – Чарівненько. Генитально – Піхвяно. Жжошь, сцука – Палиш, сцуко; смалиш, сцуко. Афтар, выпей йаду – Афтор, пий отруту. Первый, нах – Перший, нах. Аццкий сотона – Пекельний чортяко. Ржунимагу – Ржунездужу, регочу-аж-сцяти-хочу. Афтар жжот, пеши исчо – ну ти смалиш, афтор, шкрябай далі. Выпей йаду, сцуконах – Йоду тобі випити треба, молодий сцюкован! 5 баллофф – 12 балів. Баян – Трембіта. Вмемориз – Намотати на вуса. Зачот – Залiк. Зочем ви травите? – Нащо ви цькуєте? Картинки не грузяца – Зображення не завантажуються. Фдесятке! – Удесятці. Фтему! – Доречно. Фтопку! – Допічки. Ниасилил – Ниподужав. Чмоки, пративный – Чмок, плюгавий. Плакаль! – Робив повіки мокрими. Классный юзерпик! – Гарне людинозображення. Крео песдат – Творчість піхвяна. Вписду! – Впіхву! Оффтоп – Позатем. КГ/АМ – ТҐ/АЄ (творчість ґівно/афтар єбанько). Пшёл нах! – Йди, погуляй . ПНХ – ХНП(Ходи На Пісюн). Ниипёт – Нетурбує. ЙОПТ! – Гей! Каменты рулят – Коментарі керують. Падонак – Козолуп. Под кат – Зробити обрізання. Українська мова для КРосавчегів!
подпись...
|
|
| |
SmyT | Дата: Среда, 01.08.2007, 11:15 | Сообщение # 7 |
Dominating
| ))))
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Среда, 01.08.2007, 12:38 | Сообщение # 8 |
Dominating
| Sim4er кращого в голову не прийшло?
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Среда, 01.08.2007, 13:16 | Сообщение # 9 |
Dominating
| Сидить Путiн у себе в офiсi. Дзвiнок. "Альо! Пане росiйський президенте? То Мiсько ту зi Станіславова, з пивної "Золотий Келішок" телєфонує. Задзвонив'iм, жеби вам вповiсти, же ми тут вам офiцiйно вiйну декляруємо!" "Харашо, Мiша, - вiдповiдає Путiн, - Ето дєйствiтельно важная новость! А у вас бальшая армiя?" "Ну, зара, - каже Мiсько, зробивши деякi розрахунки, - в нiй є я, мiй кузин Влодко, сусiда Стефко i всi шо ту в преферанс грали. То нас разом вiсiм!" Путiн зробив паузу. "Должен сказать тебе, Мiша, што в маєй армii 100 тисяч людей, каториє толька ждут маєво прiказа!" "Холєра!" - каже Мiсько. "Я зара вам вiддзвоню!" Наступного дня Мiсько дзвонить знову: "Прошу пана президента, стан вiйни не скасовано! Ми тутка роздобули всяку войскову технiку для нашої пiхоти!" "А што за технiка, Мiша?" - запитує Путiн. "Ну, в нас ту є два бульдозери, комбайн i трактор вуйка Гринє" - вiдповiдає Мiсько. Путiн дещо здивований: "Должен сказать тебе, Мiша, што у меня 6000 танков 5000 бронєтранспортьоров. Кромє того, со врємєнi нашего послєднєго разговора, я увелiчiл армiю до ста пятiдесятi тисяч!" "Най го холєра вхопит!" - каже Мiсько. "Я ще переддзвоню!" Наступного дня Мiсько знову дзвонить: "Пане росiйський президенте, вiйна ще триває! Ми ту фльоту воздушну тепер маємо! Сюнько з Левандiвки переробив кукурудзника, залагодив на нiм пару машiнгверiв спереду, а до нас сi ше приєднало штири хлопаки з пивної!" Путiн помовчав хвильку, прочистив горло. "Должен сказать тебе, Мiша, что у меня 100 бомбардiровщiка i 200 iстрєбiтєлєй. Моi воєнниє бази охраняются ракетамi тiпа земля-воздух з лазерной наводкой. А ещьо я увелiчiл армiю до 200 тисяч!" "Падоньку темний!" - вiдповiв Мiсько. "Я зара вам вiддзвоню!" Звичайно ж, наступного дня Мiсько дзвонить знову. "Слава'Йсу, пане Путiн! Я сi тєжко вибачiю, але ми мусимо сi вицофати з тої войни." "Нєужелi? Очень жаль" - вiдповiдає Путiн. "Почєму ето вдруг ви пєрєдумалi?" "Ну бо," - вiдповiв Мiсько, "ми тут посидiли за пару гальбами пива, так сi мiж собов порадили, i вздрiли, жи аж нiяк не зможемо прогодувати двiста тисєч полонених!"
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Среда, 01.08.2007, 13:17 | Сообщение # 10 |
Dominating
| - Деда, а чем отличаются евреи от жидов? Вуйко отвечает: - Евреи это хорошие люди. Живут в Израиле, защищают свою страну, воюют с арабами. А жиды живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличается русский от москаля? - Русские хорошие люди. Живут в России, любят свою Родину, воюют с чеченцами, дают нам нефть и газ. А москали живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличаются украинцы от хохлов? - Украинцы хорошие люди. Живут в США и Канаде, не нарушают законов, любят Украину и занимаются бизнесом. А хохлы живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и мешают жидам и москалям строить национальное украинское государство. --------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
TheEncore | Дата: Среда, 01.08.2007, 21:51 | Сообщение # 11 |
Dominating
| Летит супер-мен. Думает: ебаться хочется! Тут видет баба голая лежыт! Подлетает быстро выебал и улетел. Тут мужык с под баба встаёт. Баба у нево спрашывает -Што это было?! А мужык отвечает -Незнаю но жопа болит!
|
|
| |
Slim_Shady_13 | Дата: Четверг, 02.08.2007, 00:55 | Сообщение # 12 |
Beyond Godlike
| Смешно и пошло <_<
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 09:30 | Сообщение # 13 |
Dominating
| Кінець 40-х років. Поліська глибинка. Криниця, біля криниці починається ліс. З криниці чоловік витягує відро і збирається попити води. З лісу виходить інший чоловік: - Чоловіче, не пий!!! Москалі криницю отруїли. - Чєво ти гаваріш? - Та пий, кажу, повільніше. Вода холодна - застудишся.
|
|
| |
faRba | Дата: Четверг, 02.08.2007, 10:30 | Сообщение # 14 |
NooB
| А про москалів це ті жжеШ.......... Плівуть Українці на підводному човні і син на судмарині питае батька....... -батько а це корито 50 вузлів дасть? -даааасть... -а 70? -дасть -а150 дасть? -ну якщо в москалів ласти не повідвалюються то дасть.........
Ху?--------------------faRba_oRc Where?------------------in the Caln WTD Why?--------------------Because.......... Хи-хи =ъ)
|
|
| |
SmyT | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:24 | Сообщение # 15 |
Dominating
| Ну ни ча во сибе
|
|
| |
|