Юмор
|
|
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:40 | Сообщение # 16 |
Dominating
Статус: Offline
| Небачених висот досяг сервіс на залізницях України! З першого листопада "Укрзалізниця" дозволила користуватися туалетами на зупинках! На всій території Росії!
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:41 | Сообщение # 17 |
Dominating
| Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоїть ДАЇшник на дорозі. Їде модна така машина, дай думає спиню. Спиняє. - Добрий ранок! - Добрий! - Ваші документи будь-ласка. - Будь ласка! - Вийдіть з машини. - З задоволенням! Виходить здоровенний вуйко в вишиванці, все при ньому, посміхається собі у вуса. - Що гарний настрій? - Гарний. - Відкрийте багажник. - Прошу... Відкриває, а там труп в мішку, порубаний на дрібні шматки, кров м'ясо і все таке... - Шо москаль?... - Еге ж... - Яке прикре самогубство...
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:41 | Сообщение # 18 |
Dominating
| - Дедушка, деда, вот тебе на День Рождения мобильный телефон! Последняя модель! - Так тихiше! Значить, я просинаюсь рано вранцi, iду дою корову, потiм годую свиней, iду на город починаю косити, потiм сапаю, колю дрова, весь день руки в роботi, а ти менi принiс цю железяку? Блютуз де?... Де блютуз бля?!
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:42 | Сообщение # 19 |
Dominating
| Виступає у парламенті представник правої націоналістичної партії. Тема доповіді - про екологію. - Шановні колеги, ну що ж це так твориться? Дерева сохнуть, ріки міліють... Скоро не буде де втопити чи повісити москаля.
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:43 | Сообщение # 20 |
Dominating
| Притяг чоловік зайця з полювання. Каже жінці: - запечи мені, так як я люблю - в нашій старенькій електродуховочці, в соусі, з часничком, укропчиком, перчиком... - Та ти шо, забув - світла нема в країні!?.. - ну от і засмаж на пательні м'ясо... - та ж газу теж нема - відключили після помаранчевої революції за борги! - ех, пропав заєць, - і викинув його у вікно. Зайчик очуняв, відповз у кущі і тихенько так, плескаючи в лапки: "Ю-щен-ко!.. Ю-щен-ко!!!"
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:43 | Сообщение # 21 |
Dominating
| Йде українець на полювання і тут баче - москаль у ставку купається. Українець зняв рушницю з плеча - Ба-бах - і вбив москаля. Дрібниця, але приємно.
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:44 | Сообщение # 22 |
Dominating
| Приходе кум до кума у гості. За каліткою баче - на горобині щось велике у мішку підвішене та теліпається. Кум злакався та й бігом у хату. Питає: - Куме, це шо у вас на горобині висить?! - Ой, біда, куме, біда. Ото приіхав до мене син мій старший з Москви, з навчання. Ти його корми, ти його пої - а він тобі "добрий дєнь, отєц" --------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 15:46 | Сообщение # 23 |
Dominating
| Зібрав Бог кацапа, українця та японця і говорить: - Стрибайте з цієї кручі и кричіть, чим або ким хочете стати після смерті. Стриба Українець: - Сало!!! Стає великим смачним куском сала с проріззю. Стриба японець: - Computer!!! І стає комп'ютером. Кацап довго збирається з силами,... обдумує,... розбігається,... спіткається... - Бляяяя!!!
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 16:00 | Сообщение # 24 |
Dominating
| Як перекласти на українську мову фразу “Извините, пожалуйста, повторите еще раз, а то я не расслышал”? Відповідь “Га-а-а?”
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 16:01 | Сообщение # 25 |
Dominating
| - Вуйку, то ви танк підбили? - Я. - Так то ж совєтський танк. - Я, Я.
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Четверг, 02.08.2007, 16:02 | Сообщение # 26 |
Dominating
| - Ізя, а ви часом не єврей? - Єврєй, но совєршенно случайно.
|
|
| |
TheEncore | Дата: Четверг, 02.08.2007, 23:15 | Сообщение # 27 |
Dominating
| -hi -hi - where u from ? - USA - and you ? - I am from RUSSIAN FEDERATION - interesting - you pidor ? - ??? - pidor = good wc3 player - yes , i am pidorДобавлено (03.08.2007, 00:11) --------------------------------------------- - Вино сухое будешь? - Буду! Насыпай... -------------------------------------------------------------------------- - У меня черный пояс по карате! - А у меня желтая резинка от трусов по плаванию! Добавлено (03.08.2007, 00:12) --------------------------------------------- - Ну что, махнем на юг? - Да я уже давно на него махнул! С моей-то зарплатой! Добавлено (03.08.2007, 00:15) --------------------------------------------- Под горой горит трактор на горе горит реактор Дочка в ванной бритву нашла спрашивает папу -Папа а што это такое? Папа:-Губная гармошка! Всё шыре и шыре улыбка у крошки!
|
|
| |
Slim_Shady_13 | Дата: Четверг, 02.08.2007, 23:18 | Сообщение # 28 |
Beyond Godlike
| -Venom4uk-, предупреждение! Не нужно писать 10-ки сообщений подряд! Если что-то спомнил отрег предыдущее, а не пости новое, ну хотябы иногда)
|
|
| |
TheEncore | Дата: Четверг, 02.08.2007, 23:19 | Сообщение # 29 |
Dominating
| hi hi , from? rus OOh!! VODKA STALIN MEDVEDI PIVO PUTIN VOLKI
|
|
| |
OnTuMyC_nPauM | Дата: Пятница, 03.08.2007, 15:17 | Сообщение # 30 |
Dominating
| Слим я чот непонял как добавлять в один ответ еше анегдотов иии как от в енкоре Добавлено""
|
|
| |